lauantai 16. elokuuta 2014

Varpaat kantapäissä!

Ei kyse ei ole kiinalaisten tavasta sitoa jalkoja tai mitään vastaavaa vaan villasukista! Sain ravelrystä ihanaa kapearaita sukkalankaa. Halusin tehdä langasta ihan simppelit sukat joissa raidat pääsevät oikeuksiinsa eli siis raitasukat. Siinä matkalla alkoi tuntua että kaipaisin jotain vaihtelua sukkiin joten kokeilinpa sitten uudenlaista kantapäätä. Tässä tulos!

Ohje: Perussukat ,katapää ohje lasten sukista kirjassa Islantilaisia neuleita
Lanka: KapeaRaita
Puikot: 2.5mm


Kantapää siis tehtiin samalla tavalla kuin kärki. No ihan hauskat. Istuu ihan ok, mut on niitä paremminkin istuvia kantapäitä. varmaan tää ois vielä parempi niissä lasten sukissa? Raidat osui kivasti samoille kohdille molemmissa sukissa ilman että niitä tarvitsi järkkäillä. Mulla on tätä ihanaa lankaa vielä toinen vyyhti kun ei näihin sit kulunutkaan kun tää yksi. Jos tekis siitä erilaiset raitasukat...malli on vielä mietinnässä. 


No nyt täytyy suunnata taas työn pariin. Mun työt loman jälkeen alkoi nihkeästi tiistaina iski flunssa ja eilen palasin takaisin töihin. Tämä viikonloppu ja ensi viikko menevät tiiviisti töissä ja sitten ensi viikon vapaaviikonlopulle olen varannut maton kudonta ajan. Kuteet on jo valittu ja raidoituksen mallinkin päätin jo. Nyt tarviis vaan odotella ensi torstaita jolloin pääsen aloittamaan. Perjantaina on työpäivä joten se vie hieman kudonta aikaa pois. Mut jospa edes jonkun pienen pätkän sais 4 päivässä valmiiksi. Mukavaa viikonvaihdetta kaikille!


4 kommenttia:

 1. Herttaiset sukat! Toivottavasti flunssa menee äkkiä ohi.
  Mukavia maton kutomis hetkiä sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. flunssa on kukistettu. Nyt vaan odottelen sitä matonkutomisen alkua =)

   Poista